<$BlogRSDUrl$>

11.2.04

15x15 FILM FESTIVAL  

Ets capaç de fer un curtmetratge de 15 minuts en només 15 hores?

El Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona proposa a la gent jove interessada en el món audiovisual el repte d'enregistrar un curtmetratge de fins a 15 minuts en només 15 hores. Els curtmetratges participants passaran a formar part del festival internacional itinerant "15/15 Film Festival".

El "15/15 Film Festival" se celebrarà el dia 13 de març de 2004 a 26 ciutats de tot el món simultàniament. El repte començarà a les 7:45 hores, moment en què els participants preinscrits podran recollir (en el cas de la nostra ciutat, en el Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona) un Quickies Kit que inclourà un objecte secret -que haurà d'aparèixer en el major nombre possible de plans- i una cita secreta -que haurà d'aparèixer el major nombre possible de vegades en el diàleg, guió, etc. A partir d'aquell moment, els participants disposaran de 15 hores per enregistrar el seu curtmetratge, que s'haurà de lliurar a les 23:15 hores al Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona.

El "15/15 Film Festival" va ser creat l'any 2001 per un grup de joves australians provinents del món audiovisual. Es tracta d'un esdeveniment innovador que destaca, d'una banda, per potenciar i mostrar la creativitat dels i de les joves participants, que només disposen de 15 hores per idear i realitzar el seu curtmetratge; i d'altra banda, per l'oportunitat de difusió i promoció internacional que ofereix, ja que les obres seleccionades s'exhibiran a les 26 ciutats participants en el festival.

Podeu trobar les bases de participació, les fitxes d'inscripció i més informació a www.filmfestival15.com, per més informació EL 24 DE FEBRER A LES 19H HI HAURÀ UNA REUNIÓ INFORMATIVA AL CASAL.





Sobre el festival (13/03/2004):
> object: Water
> quote: "You've got my attention. I'm listening."

Comentarios:
Stateline Victoria
best animation
Fifteen minutes of fame
Indonesia Today
Minikino
Video Geek
wagga wagga






This page is powered by Blogger. Isn't yours?